2015-06-07 14.27.44

Mag ik mij even voorstellen. Ik ben Rianda de Monnink, moeder,  inmiddels oma, getrouwd met Ruud en trots op onze drie schapendoezen Milo, Ayka en Femmie.

Ik ga graag wandelen met de honden, het strand is mijn favoriete plek. Met Femmie volg ik cirkeltraining, het is leuk bezig te zijn met haar.

Wij nemen deel aan de regiowandelingen en evenementen van de Schapendoes Vereniging. Ik ben daar samen met Ruud vaak te vinden.

FB_IMG_1465365031019

Ik ben Ruud de Monnink en getrouwd met Rianda. Met de komst van onze eerst does Milo was ik verknocht aan dit ras. In de tijd dat we nog in Noord Brabant woonden en tijd over hadden vond ik het fijn om samen met Rianda Regio contactpersoon te zijn voor de Schapendoes Vereniging. Maar door de verhuizing naar Noord Holland en het wisselen van een baan, zorgde dat er voor dat ik helaas geen tijd hier voor meer had.

Na een drukke dag is het fijn om even met Rianda en de honden uit te waaien op het strand van Wijk aan Zee, een klein kwartiertje van ons huis. Naast de honden is het leuk om opa te zijn en met de kleinkinderen bezig te zijn.

 

Test